banner425
05 Mayıs 2024 Pazar

Sedat Köse: Valiliğin tedbirlerine destek olmaya davet ediyoruz

AK Parti teşkilatından Büyükakın'a hayırlı olsun ziyareti

AK Parti Kocaeli Teşkilatı, yeniden Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Tahir Büyükakın'a tebrik ziyaretinde bulundu

23 Nisan 2024 Salı 10:28
AK Parti teşkilatından Büyükakın'a hayırlı olsun ziyareti
AK Parti Kocaeli il yönetimi, milletvekilleri, belediye başkanları, ilçe başkanları, kadın ve gençlik kolları ile 31 Mart yerel seçimlerinde yeniden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Tahir Büyükakın'ı tam kadro ziyaret etti. Başkan Büyükakın'a hayırlı olsun dileklerini iletip çiçek takdim eden AK Parti Teşkilatı, her daim yanında olduklarının da altını çizdi.
TAM KADRO GİTTİLER
Mart ayında yapılan yerel seçimler sonrası ikinci dönemi için seçilen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın'a tebrik ziyaretleri sürüyor. Yerel seçimlerde tam kadro Tahir Büyükakın için ter döken teşkilatı, bu kez makamına kendisini tebrik etmek için gitti. Tebrik ziyaretine; MKYK Üyesi İlyas Şeker, Gençlik Kolları MKYK Üyesi Mehmet Ceran, MKYK Yedek Üyesi Serpil Yılmaz, MDK Üyesi Halit Çokan, Kocaeli Milletvekilleri; Sadettin Hülagü, Veysel Tipioğlu, Radiye Sezer Katırcıoğlu, Mehmet Akif Yılmaz, Sami Çakır, İl Başkanı Şahin Talus, İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Özdemir, İl Gençlik Kolları Başkanı Çağatay Çağlayan katıldı.
TALUS: BAŞARILI OLACAĞINA İNANCIMIZ TAM
Ziyaret sonrası sosyal medya hesabından açıklama yapan AK Parti İl Başkanı Şahin Talus: "31 Mart Mahalli İdareler Seçiminde bir kez daha milletimizin teveccühünü kazanarak, Türkiye Yüzyılı’na şehrimizi hazırlamak için kolları sıvayan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Büyükakın’ı ziyaret ederek, yeni dönemin hayırlı olsun temennisinde bulunduk. Rabbim muvaffak eylesin. Tahir Başkanımızın Kocaeli’mizi Türkiye Yüzyılına layık bir şehir olarak imar ermek adına gece gündüz çalışacağına olan inancımız tamdır, teşkilatlar olarak bizler de her daim yanında olacağız, Allah yar ve yardımcımız olsun." ifadelerini kullandı.
BÜYÜKAKIN: DURMADAN ÇALIŞACAĞIZ
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ise sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "MKYK üyelerimize, milletvekillerimize, il başkanımıza, belediye başkanlarımıza, kadın ve gençlik kolları başkanlarımıza ve il yöneticilerimize nazik ziyaretleri için teşekkür ederim. Şehrimizin gelişimi için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz. Durmak yok, yola devam!" ifadelerine yer verdi.


 

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    e-gazete
    • DERİNCE EKSPRES | Derince ve Körfez'in Sesi - 06 Mayıs 2024 Manşeti
    ARŞİV
    Derince Nöbetçi Eczaneleri