19 Nisan 2024 Cuma

Başkan Gökçe: Güzel İlçemizi STK’larımızla Birlikte Yöneteceğiz

GÖZDE VE ABDULLAH MUTLULUĞA EVET DEDİ

Sedaş Tekspor'da antrenör olan Yüksel Doğancı ve Saray Sofrası İşletmecisi ve aynı zamanda MHP Derince yöneticilerinden Reyhan Doğancı'nın biricik kızları Gözde Doğancı ile Ömer-Hatice çiftinin oğulları Abdullah Gülen dünyaevine girdi.

10 Eylül 2017 Pazar 14:35
 GÖZDE VE ABDULLAH MUTLULUĞA EVET DEDİ

ÇOK SAYIDA İSİM KATILDI

Yenikent Tanyıldız Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen düğün törenine MHP İl Başkan Yardımcısı Hamza Güloğlu, MHP İl Sekreteri İzzet Erdem, MHP İl Başkan Yardımcısı Yücel Kantaroğlu, MHP İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Kantaroğlu, Kocaeli Barosu Başkanı Sertif Gökçe, MHP Derince İlçe Başkanı Zeki Omurca, MHP eski Kadın Kolları Başkanı  Müveyla Kaya ve yönetim Kurulu, Derince Belediyesi MHP Meclis üyeleri Salim Sayar, Abdurrahman Kaya, Yasin Özecik,Derince Lisesi Mezunlar Derneği üyeleri, Eski Derince İlçe Başkanı adayı Coşkun kaya ,MHP İlçe yönetimi ve üyeler, AK Parti Derince İlçe yönetimi,Derince Esnaflar Odası Başkanı Bekir Sargın, Venüs İş Merkezi Başkanı Nihat Güngör, Cenesuyu Plaj Yolu spor hocaları, ilçe esnafları ve birçok sayıda davetli katıldı.

NİKAH CÜZDANI GELİN VE DAMATA VERİLDİ

Gözde ve Abdullah çiftinin düğün törenine katılan davetlileri kapıda karşılayan her iki aile büyükleri misafirlerle yakından ilgilendi.

Yüksel-Reyhan Doğancı'nın avukat kızları Gözde Doğancı ve Ömer -Hatice Gülen çiftinin Carrefour Bölge distribütörü olan oğulları Abdullah Gülen'in Cuma gecesi düzenlenen düğün töreni ile bir ömür mutluluğa evet dedi.

Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut’un kıydığı nikah töreninde çiftin nikah şahitliğini Kocaeli Baro Başkanı Sertif Gökçe, gelinin kız kardeşi Ecren Doğancı ve damadın enişteleri Enes Bayar ile Hüseyin Güngör yaptı. Bulut, yeni çifte ömür boyu mutluluklar dileyerek nikah cüzdanını hayat müşterektir diyerek gelin ve damada verdi.

EVİN BOZKURT

 

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    e-gazete
    • DERİNCE EKSPRES | Derince ve Körfez'in Sesi - 19 Nisan 2024 Manşeti
    ARŞİV
    Derince Nöbetçi Eczaneleri