banner427

banner425
28 Mart 2024 Perşembe

Derince’de Sağlık Yatırımları Konuşuldu
banner406

‘’Hareket ile engeller aşılıyor’’

Büyükşehir Belediyesi, Dünya Engelliler Günü etkinlikleri kapsamında Kandıra ve İzmit’te "Aşmak İçin Hareket Programı" gerçekleştirdi

05 Aralık 2018 Çarşamba 14:29
‘’Hareket ile engeller aşılıyor’’
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Dünya Engelliler Günü etkinlikleri kapsamında "Aşmak İçin Hareket Programı" gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanlığının himayesinde Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ile Gençlik ve Spor Dairesi Başkanlığı ortaklığında Kandıra Şehit Binbaşı Yavuz Sonat Kapalı Spor Salonu ve Atatürk Spor Salonu’nda "Aşmak İçin Hareket Programı" düzenlendi. İki gün boyunca spor salonlarında kurulan sportif etkinlik alanlarında engelli sporcular ve engelli bireyler gönüllerince eğlendi.
 
KANDIRA’DA ENGELLER AŞILDI
Önceki gün Kandıra’da Şehit Binbaşı Yavuz Sonat Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen “Aşmak İçin Hareket Programı’nda engelli bireyler Aşmak İçin Hareket Şarkısı’nı seslendirdi. Açılış konuşmasını yapan Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, devletin engelliler için birçok proje gerçekleştirdiğini belirtti. Golbol oyunu oynayan engelli bireyler, sokak oyunları ve Resul Aydemir konseriyle doyasıya eğlendi. Judo, masa tenisi ve bilek güreşi ile engelli sporcuların gösterisi güne damga vurdu
 
“HİZMET ÜRETİYORUZ”
Atatürk Spor Salonu’nda düzenlenen “Aşmak İçin Hareket Programı’nda” açılış konuşmasını gerçekleştiren Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zekeriya Özak, “Sürekli olarak engelli kardeşlerimizin Kocaeli’de şehir hayatındaki, zorluklarını ortadan kaldırmak için hizmet üretiyoruz. Engelleri kaldırıyoruz ve kaldırmaya devam edeceğiz. Sizleri seviyoruz. Hayat sizinle güzel” dedi.
 
DOYASIYA EĞLENDİLER
Büyükşehir Belediyesi yöneticileri ile engelli sporcuların golbol müsabakası yaptığı programda, masa tenisi, judo, bilek güreşi gibi spor dallarında da müsabakalar yapıldı.
 
ANLAMLI ETKİNLİK
Anlamlı etkinliklerde Cemil Meriç Engelsiz Yaşam Merkezi’nin gösterisi de büyük ilgi gördü. Ritim Grubu öğrencileri etkinlikte sahne alırken halk dansları gösterisi düzenlendi. Çeşitli oyunların oynandığı günde ses sanatçısı Melih Kahveci konseri ile güne renk kattı.
    

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    e-gazete
    • DERİNCE EKSPRES | Derince ve Körfez'in Sesi - 28 Mart 2024 Manşeti
    ARŞİV
    Derince Nöbetçi Eczaneleri