banner425
19 Nisan 2024 Cuma

Derince’de Çocuk Bayramı Şenliği

Hakemler İftarda Derince’de Buluştu

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Kocaeli Şubesi’nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği iftar organizasyonu bu yıl Derince Yelken Kafe Restaurant ve Düğün Salonu’nda yapıldı

13 Haziran 2018 Çarşamba 14:49
Hakemler İftarda Derince’de Buluştu
Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Kocaeli Şubesi’nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği iftar organizasyonu bu yıl Derince Yelken Kafe Restaurant ve Düğün Salonu’nda yapıldı
 
Hakem Camiası Tek Yürek Oldu
Derince Yavuz Sultan Mahallesi’nde hizmet veren Yelken Kafe Restaurant ve Düğün Salonu, çok önemli bir organizasyona daha ev sahipliği yaptı. Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Kocaeli Şubesi’nin her yıl Ramazan ayında geleneksel olarak düzenlediği iftar programının bu yılki adresi Yelken Kafe oldu. Hakem camiasının yoğun ilgi gösterdiği iftar programına Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, Derince Kaymakamı Akın Yılmaz, Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, AK Parti Derince İlçe Başkanı İbrahim Şirin, Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, AEK Parti Derince İlçe Gençlik Kolları Başkanı Tanju Yılmaz, Kocaeli Hakemler Derneği Başkan Vekili Tuncer Çetinkaya, Kocaeli İl Hakem Kurulu Başkanı Ersin Yıldırım, ilimizde görev yapan ve emekli olmuş hakem ve gözlemciler ile çok sayıda davetli katıldı. İftar programında açılış konuşmasını yapan Kocaeli Hakemler Derneği Başkan Vekili Tuncer Çetinkaya, “Geleneksel olarak düzenlediğimiz bu organizasyonun amacı sosyalleşme, birlik ve bütünlüğü sağlamak. Uzun yılların ardından aramızda gördüğümüz büyüklerimiz var. Hepinize katılımınızdan dolayı teşekkür ediyorum.” dedi. 
 
Kocaeli, Türkiye’nin En Güçlü Üç İlinden Biri
Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut yaptığı konuşmada, “Sizleri Derince’mizde ağırlamaktan dolayı mutluyuz. Derince Belediyesi olarak spora her zaman katkı sunuyoruz ve bundan sonra da katkı sunmaya devam edeceğiz” dedi. Programda bir selamlama konuşması yapan Derince Kaymakamı Akın Yılmaz ise, “Ramazan ayı karşılıklı dayanışmamızın, kalbi duygularımızın doruk noktasına ulaştığı önemli günler. Yüce Allah’tan diliyorum ki hepimizi sağlık, afiyet içerisinde nice bayramlar nasip eylesin” dedi. Başbakan Yardımcısı Fikri Işık yaptığı konuşmada, “Artık sporu sağlığın ayrılmaz bir paçası olarak görüyoruz. Sporla sağlığı birbirinden ayıran hiçbir yaklaşımı kabul etmiyoruz. Bizler hükümet olarak sporu esas alan politikalar yürütürken belediyelerimizde de sporun tüm alanlara yayılması ve her gencimize ulaşma hedefiyle hareket ettik. 15 sene sonra geldiğimiz noktada şu anda Kocaeli, özellikle amatör sporlarda Türkiye’nin altyapısı en güçlü ilk üç ilinden biri konumunda” dedi. 

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    e-gazete
    • DERİNCE EKSPRES | Derince ve Körfez'in Sesi - 19 Nisan 2024 Manşeti
    ARŞİV
    Derince Nöbetçi Eczaneleri