banner427

29 Mart 2024 Cuma

İbrahim Şirin: Kazanan Derince’miz Olacak
banner406

İYİ PARTİ DERİNCE İLÇE TEŞKİLATI BAYRAMLAŞMAK İÇİN BİR ARAYA GELDİ

İyi Parti Derince Teşkilatı, İlçe Başkanı Av. Selman GÜRPINAR başkanlığında yapılan bayramlaşma programında bir araya geldi.

06 Haziran 2019 Perşembe 15:26
İYİ PARTİ DERİNCE İLÇE TEŞKİLATI BAYRAMLAŞMAK İÇİN BİR ARAYA GELDİ
İyi Parti Derince Teşkilatı, İlçe Başkanı Av. Selman GÜRPINAR başkanlığında   yapılan bayramlaşma programında bir araya geldi.
İlçe binasında yapılan bayramlaşmaya İyi Parti Derince İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, İyi Parti İl Başkan Yardımcısı Ayşegül BABACAN ve İl Gençlik Kolları Temsilcileri de katıldı.
Gelen herkese teşekkür ve minnetlerini sunarak  konuşmasına başlayan Av. Selman Gürpınar şunları söyledi;
 
‘’Bilindiği üzere Ramazan insanların kötü huy ve alışkanlıklarından uzaklaştığı iyilik ve güzelliklere yöneldiği manevi bir arınma ayıdır.
Bu mübarek ayın bitişiyle kutladığımız  Ramazan Bayramının öncelikle vatanımız ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını diler.
Bütün  dert ve sıkıntıların son bulduğu küslerin barıştığı; birlik, beraberlik, dayanışma, kardeşlik duygularının  pekiştiği, sevdiklerinizle birlikte olduğunuz huzur, barış ve mutluluk  içinde güzel bir bayram geçirmenizi temenni ederim.‘’
    

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    e-gazete
    • DERİNCE EKSPRES | Derince ve Körfez'in Sesi - 29 Mart 2024 Manşeti
    ARŞİV
    Derince Nöbetçi Eczaneleri