19 Nisan 2024 Cuma

Başkan Gökçe: Güzel İlçemizi STK’larımızla Birlikte Yöneteceğiz

AK Parti Derince Değerlendirme toplantısı yaptı

AK parti Derince İlçe binasında yerel seçimler öncesi gerçekleşen istişare ve değerlendirme toplantısına daha önce partide görev almış yöneticiler davet edildi.İl Başkanın katıldığı istişarede partililer vatandaşın en çok alt yapı konusu ve bozuk yollardan yana sıkıntısını dile getirdiklerini söylediler.

12 Ekim 2018 Cuma 15:48
AK Parti Derince Değerlendirme toplantısı yaptı
AK Parti derince İlçe Başkanlığı daha önce partide görev almış başkan ve yöneticileri yerel seçimler öncesi istişare ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirmek üzere ilçe binasına davet etti.İlçe binasında gerçekleşen toplantıyı İl Başkanı Abdullah Eryarsoy yönetirken İlçe Başkanı İbrahim Şirin ve Belediye Başkanı A.Haydar Bulut’ta toplantıda hazır bulundular.
Başkanlar selamlama yaptı
Toplantının açılışını ve neden böyle bir toplantı yapıldığını anlatan İl Başkanı Eryarsoy partililerimizden sorun ve önerilerini dinlemek istiyoruz dedi.İlçe Başkanı İbrahim Şirin ve Belediye Başkanı Haydar Bulut’ta bir selamlama konuşması yaparak istişarenin ve ortak aklın önemli olduğunu belirterek görüş ve önerileri bekliyoruz dediler.
Başkan’a bozuk yolları ve simit fırının önünde oturuyorsunuz dediler
Partililer Derince’de vatandaşın özellikle alt yapıdan dolayı yaklaşık 1 yıldır yapılmayan sokaklar olduğunu belirterek belediye neden bu yolları kısa sürede yapamadığını sordular.Birde Belediye Başkanı Haydar Bulut’a esnaf gezilerinde neden sık sık Deniz mahallesinde simit fırını önünde oturduğunu merak etiklerini sordular.Bozuk yolların müteahit firmanın geç kalmasından kaynaklandığını belirten başkan, zaman zaman söylendiği gibi simit fırının önünde otuyorum ama vatandaş aradığı zaman beni orada bulabiliyor dedi.Toplantı görüş alışverişi ile sona erdi.
  

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    e-gazete
    • DERİNCE EKSPRES | Derince ve Körfez'in Sesi - 19 Nisan 2024 Manşeti
    ARŞİV
    Derince Nöbetçi Eczaneleri