banner425
04 Mayıs 2024 Cumartesi

Derince Belediye Başkanı Gökçe: Belediye Tesislerinde Alkol Olmayacak

MAHALLEDE TRAFO PATLADI, MUHTAR HEMEN KOŞTU

Körfez İlçe Kuzey Mahallesi’nde bulunan Yeşil Camii’nin yanında bulunan yüksek gerilim hattına ait trafo, oluşan arızadan dolayı patladı.

20 Nisan 2024 Cumartesi 11:24
MAHALLEDE TRAFO PATLADI, MUHTAR HEMEN KOŞTU
Körfez İlçe Kuzey Mahallesi’nde bulunan Yeşil Camii’nin yanında bulunan yüksek gerilim hattına ait trafo, oluşan arızadan dolayı patladı. Patlamanın nedeniyle yangın çıktı.. Patlama sesini duyan Kuzey Mahallesi Muhtarı Gülten Tülay, hemen trafonun patladığı alana giderek; gerekli önlemlerin alınmasını sağladı, durumu SEPAŞ ve itfaiye ekiplerine haber verdi. Yangında itfaiye müdahale ederek söndürürken; SEPAŞ ekipleri trafoda ki arızayı giderdiler. Olayın başından sonuna kadar takipçisi olan Mahalle’nin yeni muhtarı Gülten Tülay’ın bu güzel davranışı, mahalle sakinleri tarafından takdirle karşılandı. Mahalle sakinleri, ‘Mahallemize duyarlı bir muhtar seçildiği için çok mutluyuz. Olayın başından sonuna kadar takipçisi oldu. Kendisine bu ilgi ve alakasından dolayı teşekkür ediyoruz’ dediler.

 

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    e-gazete
    • DERİNCE EKSPRES | Derince ve Körfez'in Sesi - 03 Mayıs 2024 Manşeti
    ARŞİV
    Derince Nöbetçi Eczaneleri