banner425
20 Nisan 2024 Cumartesi

Derince’de Çocuk Bayramı Şenliği
banner406

YILDIZLAR SINIFI ELMA ŞEKERİ ETKİNLİĞİ YAPTI

4 – D sınıfı öğrencileri Fen Bilimleri dersinde elmanın insan sağlığına yararlarını ve sağlıklı besinlerin neler olduğunu yaparak yaşayarak öğrendiler.

18 Ekim 2018 Perşembe 15:38
YILDIZLAR SINIFI ELMA ŞEKERİ  ETKİNLİĞİ YAPTI
4 – D sınıfı öğrencileri Fen Bilimleri dersinde elmanın insan sağlığına yararlarını ve sağlıklı besinlerin neler olduğunu yaparak yaşayarak öğrendiler.
Sınıf öğretmeni Ferdi MİKAİLOĞLU ve Okul Aile Birliği başkan yardımcısı Dilek UZUNER  elma şekeri yapım aşamalarını göstererek elma şekerlerini uygulamalı bir şekilde öğrencilere  yaptırdılar.
Sınıf öğretmeni Ferdi MİKAİLOĞLU “ Çocukları mutlu etmenin dünyanın en büyük zenginliği olduğunu ve “Elma bahane, eğlence şahane” sloganı ile çıktığı yolda çocuklarla beraber eğlenmenin ve öğrenmenin en büyük mutluluk olduğunu “ belirtti . Bu eğlenceli ve öğretici etkinliğin hazırlanmasın da ve sunumunda büyük emeği olan Okul Aile Birliği başkan yardımcısı Dilek UZUNER’e teşekkür etti.
Eğlenceli görüntülerin ortaya çıktığı etkinlik sonrası öğrenciler hem elma şekerlerini afiyetle yediler hem de yaparak yaşayarak öğrenmenin tadına vardılar.
 
    

YORUM YAZ

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

      Yorumlar
      Toplam 1 yorum mevcut

    • LEMAN AŞAN 6 yıl önce yorumlandı

      ne eğlenceli̇ bi̇r sinif . 1.sinifi dört gözle bekli̇yoruz

    e-gazete
    • DERİNCE EKSPRES | Derince ve Körfez'in Sesi - 19 Nisan 2024 Manşeti
    ARŞİV
    Derince Nöbetçi Eczaneleri