18 Nisan 2024 Perşembe

Başkan Gökçe’den Kaymakam Demirelli’ye Ziyaret

KREŞLER DERNEK KURUYOR

Kocaeli Aile Sosyal Politikalar Bakanlığı’na bağlı kreş, gündüz bakımevi ve çocuk kulüpleri kurucuları ve müdürleri bir araya gelerek gerçekleştirdikleri toplantıda dernek kurma kararı aldı.

01 Mart 2019 Cuma 13:44
 KREŞLER DERNEK KURUYOR
 İzmit Belediyesi Sosyal Yaşam Merkezi’nde gerçekleşen toplantıya ilimizde faaliyet gösteren özel kreş kurucuları ile kurum müdürleri katıldı.  Kreşlerin yaşadığı sıkıntılar için harekete geçen üyeler; Kreş, gündüz bakımevleri ve çocuk kulüpleri olarak 0-6 yaş bakım, eğitim ve öğretim hizmeti veren tüm okulların  ortak projelerde yer alarak sektörel şartları daha iyiye taşımak için  dernek kuruluşu için ilk adım attı.  Yapılan toplantıda Füsun Özcan Emir, Gönül Özdil, Güliz Cop, Zeynep Koçak, Salih Demircan ve Damla Kamış derneğin kurucu üyeleri olarak belirlendi. 

İSTİŞARE YAPILDI
Merkezinin İzmit’te olacağı derneğin amacı ve faaliyet konusu üzerine istişare yapan üyeler eğitim alanında farklı projelerle gündemde olacaklarına dikkat çekti. Öte yandan Kocaeli bölgesinde bulunan bütün kreş, gündüz bakımevi ve  çocuk kulüpleri kurucuları ve müdürleri dernek faaliyetleri konusuna ağırlık verip birlikte hareket edecekler. Tekrar bir araya geleceklerini ve bu süreçte tüzük hazırlama konusunda detaylı çalışmaların yapılacağını paylaşan yöneticiler verimli geçen toplantı için katılan tüm üyelerine teşekkür etti.

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    e-gazete
    • DERİNCE EKSPRES | Derince ve Körfez'in Sesi - 18 Nisan 2024 Manşeti
    ARŞİV
    Derince Nöbetçi Eczaneleri