banner425
20 Nisan 2024 Cumartesi

Derince’de Çocuk Bayramı Şenliği

DERİNCE NADİDE ANAOKULU’NDA GÜÇ BİRLİĞİ

Nadide Eğitim Kurumlarına bağlı, Derince‘de faaliyet gösteren kreş ve anaokulunu mali müşavir ve Kent konseyi başkanı olan Hasan Malo ile ortağı Yakup Güzeltepe’nin kurucuları oldukları "Dört Mevsim Eğitim ve Öğretim Hizmetleri” ile birlikte amaç birliği içerisinde devam ettirme kararı aldı.

10 Haziran 2018 Pazar 16:34
DERİNCE NADİDE ANAOKULU’NDA GÜÇ BİRLİĞİ
Eğitim çalışmalarında Kocaeli’mizin yerli markası olan Nadide Okulları, "Topluma değer katacak nesiller yetiştirmek" hedefiyle çıktığı yolda "Milli ve Manevi değerlerimizle yükselen bir akademik başarıyı amaçlamaktadır. Daha geniş kitlelere hizmet ulaştırmak için yerel dinamiklerle güç birliği adına imzalanan protokol kapsamında Derince "NADİDE" markasını sürdürecek olan Dört Mevsim Eğitim hizmetleri; eğitim stratejisi ve uygulamalarında Nadide Eğitim Kurumları Okulöncesi Koordinatörlüğü sorumluluğunda çalışmalarını sürdüreceklerdir. Hasan MALO ve Yakup GÜZELTEPE; Derince için bir değer olan ve uzun zamandır değerli nesiller yetiştiren okulun çıtasını daha da yukarıya çıkarmaya ve anne babaların güvenle huzur içinde çocuklarını verebilecekleri bir sıcak yuva kurmayı hedeflediklerini söylediler. Nadide okulları eğitim müdürü Süleyman Mavuş imza sonrası yaptığı açıklamada; eğitim hizmetlerinin Derince de daha da büyüyerek ve güçlenerek devam edeceğini  yeni devir alan Dört mevsim Eğitim hizmetleri şirketinin sahiplerine başarılar dileyip hayırlı olmasını diledi.

 

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    e-gazete
    • DERİNCE EKSPRES | Derince ve Körfez'in Sesi - 19 Nisan 2024 Manşeti
    ARŞİV
    Derince Nöbetçi Eczaneleri